Darragh Chaplin är en brittisk sångare som inspireras av akter som The 1975, HAIM och Troye Sivan. Låtarna som sångaren släpper andas 80-tal i produktionen och vemod i texterna. En bra inspiration med andra ord.

Darragh är här aktuell med singeln Go. En medryckande poplåt om avslut. För ibland är det kanske bättre att just avsluta en relation – oberoende av vilken nivå det är – än fortsätta med något som aldrig egentligen kommer att funka.

Darragh berättar för bloggen:

”Det är i sig en konversationslåt, där jag föreställde mig vad jag skulle säga till den här personen. Jag kände att jag hade gett så mycket energi åt denna vänskap och jag kände bara att den inte återbetalades. Det är svårt att vilja vara där för att någon och försöka hjälpa dem förstå att de behöver lära sig av sina misstag, när deras misstag alltid gör en själv olyckliga.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.