Darragh Chaplin är en brittisk sångare som inspireras av akter som The 1975, HAIM och Troye Sivan. Låtarna som sångaren släpper andas 80-tal i produktionen och vemod i texterna. En bra inspiration med andra ord.

Popmuzik Podcast

Darragh är här aktuell med singeln Go. En medryckande poplåt om avslut. För ibland är det kanske bättre att just avsluta en relation – oberoende av vilken nivå det är – än fortsätta med något som aldrig egentligen kommer att funka.

Darragh berättar för bloggen:

”Det är i sig en konversationslåt, där jag föreställde mig vad jag skulle säga till den här personen. Jag kände att jag hade gett så mycket energi åt denna vänskap och jag kände bara att den inte återbetalades. Det är svårt att vilja vara där för att någon och försöka hjälpa dem förstå att de behöver lära sig av sina misstag, när deras misstag alltid gör en själv olyckliga.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011