Gällivare-duon Polarbearz ger oss helgkänsla när de här släpper singeln med den passande titeln Friday. En låt om den där snubben som alltid är kung i baren och som lever ut hela veckan på en och samma natt. Allt producerat till en härligt medryckande låt som definitivt kommer att locka till dans.

Nordiska Favoriter

Om Friday berättar Markus och Joakim:

”Vi satt på studions ovanvåning där det finns stora fönster och jammade på gitarrerna när vi märkte att puben på andra sidan gatan öppnade upp för kvällen. Plötsligt dyker en pick-up truck upp och ur den kommer en kille utvinglandes med famnen full av öl och försöker komma in på puben. Vakterna ber honom att lämna ölen och efter det smiter han in före kön. En stund senare ser vi hur han står helt obrydd uppe på ett bord och dansar. Vi skrev låten i takt med det vi såg hända och sa -Vart man än sig i världen vänder så finns det alltid en Johnny…”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.