Gällivare-duon Polarbearz ger oss helgkänsla när de här släpper singeln med den passande titeln Friday. En låt om den där snubben som alltid är kung i baren och som lever ut hela veckan på en och samma natt. Allt producerat till en härligt medryckande låt som definitivt kommer att locka till dans.

Om Friday berättar Markus och Joakim:

”Vi satt på studions ovanvåning där det finns stora fönster och jammade på gitarrerna när vi märkte att puben på andra sidan gatan öppnade upp för kvällen. Plötsligt dyker en pick-up truck upp och ur den kommer en kille utvinglandes med famnen full av öl och försöker komma in på puben. Vakterna ber honom att lämna ölen och efter det smiter han in före kön. En stund senare ser vi hur han står helt obrydd uppe på ett bord och dansar. Vi skrev låten i takt med det vi såg hända och sa -Vart man än sig i världen vänder så finns det alltid en Johnny…”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.