Den tyska sångerskan FLØRE är just nu aktuell med albumet Superbloom. Från det kan du här lyssna på låten I’m okay, I’m just a little depressed. En låt där sångerskan sjunger om sin depression. Hur det kryper på henne och det inte finns någonstans att gömma sig. Samtidigt har sångerskan lärt sig hantera det bättre, att på något sätt bli vän med demonerna i huvudet.

Svensk Pop Apple Music

Låten i sig bjuder på svävande produktion med snyggt arrangemang som målas upp av sångerskans mjuka röst. Du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011