Organiskt drivande beat och en melodiskt stark refräng utgör grunden i Kita Alexanders hitlåt Ocean Blue. Ja, ni hörde rätt. Hitlåt! Med klockren produktion och känsloladdad text ger denna singer/songwriter oss oemotståndlig indepop om obesvarad kärlek.

Dolby Atmos

Över stämningsfulla ackord och med elektroniska inslag håller hon lyssnaren i ett tajt grepp under hela lyssningen. Utgångspunkten för sångarens musik är alltid personliga känslor och erfarenhet. Vilket jag alltid tycker resulterar i ett mer ärligt uttryck.

”Det här är nog den fräcka, lekfulla sidan av mig som folk inte har sett. Det är bara ännu ett exempel på vad jag kan göra och hur olika låtar och ljud passar in i min värld.”

Kita Alexander
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.