Jazzie Young är just nu aktuell med EP:n 27 Club och med den följer artisten upp debut-EP:n Grown Up & Grown Apart från i fjol. Titelspåret på nya EP:n har fått en musikvideo som du ser här nedan.

Skicka in din musik

27 Club i sig är en lekfull poplåt producerad av Mike Post. Här sjunger artisten om att ha tagit sig över 27-strecket och de känslor man har när man snart är 30 och livet passerar fortare och fortare. Lite som en livskris och hur man sakta men säkert nått sista förbrukningsdagen. Visionerna man hade när man var liten och hur saker sällan blir som man hade tänkt sig.

Den där något apatiska känslan lyckas sedan Shelby Parks fånga i den lysande musikvideon till låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011