Det blir inte direkt dåligt när R3HAB här samarbetar med den norska sångerskan Astrid S och britten HRVY på singeln Am I the only one. Det är Astrids S första samarbete med den nederländska producenten medan HRVY samarbetade med R3HAB på singeln Be okay tidigare i år.
Nya singel bjuder oss på stark pop-vers som övergår i ett klubbigt drop. Lägg sedan till mixen av rösterna passar perfekt när de sjunger om respektive sidor av ett förhållande.

R3HAB berättar för bloggen:

”Astrid S och jag har velat släppa en låt tillsammans sedan jag remixade hennes singel Favorite part of me 2019. Am I the only one är den låten, och vi är båda glada att HRVY också var villa hoppa på detta. HRVY och jag arbetade också tillsammans i år på Be okay, som släpptes på min etikett CYB3RPVNK. Båda artisterna är popmusikens framtid, och jag älskar alltid att arbeta med sådana begåvade människor.”

Men visst är det ännu en hit för alla inblandade? -Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.