Efter en del framgångsrika år tillsammans valde Nicolai Kjellberg och Philip Tillström i duon Hearts & Colors att ta en liten paus och utforska musiken på varsitt håll. Philip började då släppa musik under namnet DREAMDNVR och har fått framgång med låtarna 90’s kid, Flood och framförallt Amnesia som släpptes tillsammans med Boy In Space som även varit med och skrivit låten.

Nu är DREAMDNVR aktuell med singeln SCORPIO. Även denna gång var vännen Robin ”Boy In Space” Lundbäck med i skrivarstudion. Resultatet är en läcker mix av pop och R&B-beats med skön svärta i produktionen.

Om singeln berättar Philip:

SCORPIO är en berättelse om att ha en affär med en mystisk och manipulerande person. Precis som astrologin säger är Skorpionen känd för att vara ett av de mest fruktade och kraftfulla stjärntecknen. De vet precis vad de ska göra för att hålla dig fast och kan vara farliga när omständigheterna inte är de rätta.”

Garanterat en hit säger jag. Vad säger du? -Du hör i alla fall resultatet här nedan.

När du ändå är här så ska du ju även lyssna på min poddintervju med Nicos nya musikprojekt SoSo fauX som han har med Andreas Thordenberg.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.