Med en hög puls och energi släpper Giancarlo Louis EP:n Catch Me If You Can. Musiken känns mer eller mindre som hämtad från en Fast & The Furious-film. Ett tema som förstärks med de snygga bilomslagen som pryder både EP:n och singlarna. Det är pumpande bas och tunga trummor som skapar ett läckert soundtrack till antingen din bilkörning, dansgolvet eller träningen. Man verkligen känner adrenalinet i ådrorna när musiken spelas. Riktigt läckert ändå.
Samtliga singlar är mixade i Dolby Atmos, vilket ger en ännu rymligare känsla i musiken och får den att verkligen stå ut. Av någon anledning är dock inte själva EP:n släppt i Dolby Atmos, vilket är lite synd, för det är stor skillnad i dynamiken på låtarna mixade i stereo och Atmos märkte jag. Men du kan ju lägga in själva singlarna i en spellista, så får du dem i rätt ljudbild. 🎧

Svensk Pop Apple Music

Temat på den instrumentala EP:n är enligt Louis att fly från det förgångna. Om det är så en trasig barndom, rädsla eller auktoritet och förhoppningsvis hitta något bättre efter mållinjen. 🏁
Spänn fast säkerhetsbältet och upplev denna läckra resa skapad av Giancarlo Louis.

Giancarlo Louis

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011