Den 18-årige EDM-producenten Alvin Next är tillbaka med nya musik!
Efter singlarna Dangerous och False paradise som släpptes i fjol är det nu dags för Alvin att släppa sin (enligt mig) mest hitiga singeln än så länge i form av Have you ever really lived.
En emotionell vers som förvandlas till storslagen produktion i refrängen och droppet. Det är liksom den där härligt upplyftande känslan som en riktigt bra EDM-singel ska ge.

Popmuzik Podcast

Jag kontaktade Alvin för att få höra mer om arbetet med låten och lite om Alvin själv, som du ser här via Popmuzik TV.

Klicka igång och lyssna på Have you ever really lived här nedan.

Alvin Next

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.