Den franske producenten och låtskrivaren Petit Biscuit är just nu aktuell med albumet Parachute. Från det har du bland annat hört singeln Drivin thru the night här i bloggen tillsammans med musikvideon när den släpptes i början av September. Inför lanseringen av albumet släpptes singeln Burnin tillsammans med en musikvideo. En skönt medryckande lt med lekfullt arrangemang som definitivt kommer lyfta fram albumet för fransmannen.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Petit Biscuit:

“Det är en väldigt sensuell låt. Efter att ha påbörjat den i LA med Chrome Sparks, är det en låt jag återkom till och jobbade mycket med under isoleringen…  Det handlar om tvetydigheten mellan två vänner… Den ena blir förälskad och den andra leker med den tvetydigheten. Något som kan hända när du är ung, oskuldsfull och inte vet bättre.”

Du kan kolla in musikvideon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011