Den franske producenten Petit Biscuit är här aktuell med singeln Drivin thru the night. Här bjuds vi på en hitig elektropoplåt med bra känsla och skön melodi. En låt som fångar oss redan från första takten.

Till låten har Jean-Charles Charavin regisserat en video som tar Petit Biscuit igenom natten tillsammans med en mystisk kvinna. Allt i en neonupplyst futuristisk värld.

Petit Biscuit berättar:

“Den handlar först om frihet. En ensam man vandrar genom gatorna, lever hur han vill och går vart han vill tills han träffar sitt ensamma alter-ego. De delar vad många skulle kalla början av en kärlekshistoria….jag kallar det medbrottslighet.  De flesta människor tror också att man behöver kärlek för att överleva, men det är fel. Du kan leva och finnas ensam, du behöver ingen annan. Jag skrev alla texter på Island, där jag var isolerad i månader. Jag saknade mina nära och kära men samtidigt kände jag aldrig någon press från någon, så jag fick idén om den ensamma mannen, som såklart är jag själv, och storyn runt detta.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.