Bakom PWNT hittar vi Kosta Galanapolos, en musiker och producent som främst jobbat med andra artistprojekt. Men sedan en tid tillbaka har han släppt egen musik. Först ut var Goodbye från i somras som följes upp av Real thing. Nu är det dags för singel nummer tre i form av Red reflections. En indiepoplåt som lånat lite av 60-talets psykedelia i produktionen. Väldigt skönt resultat.

Popmuzik Podcast

Framöver är planen att PWNT släpper albumet Play What’s Not There under nästa år. Men tills dess kan du lyssna på Red reflections här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011