Sean McVerry är en artist från Brooklyn som just nu är aktuell med albumet Death of the Golden Boy. Från den kan du här se videon till singeln Maria. En kärlekslåt berättad med crooner-filter från 60-talet.

Videon är regisserad av Hannah Garner. Sean berättar om arbetet med videon:

”Konceptet för Maria skapades och styrdes av Hannah Garner från Second Best Dance Company och filmad av Alexa Carroll. Hannah och jag hade en löpande diskussion om att göra en video sedan December 2018 och slutligen fick vi ihop det hela ett år senare. Hon var ursprungligen intresserad av en annan ballad som inte hamnade på albumet. Men i och med att jag visste att jag arbetade på en annan ballad i form av Maria skickade jag henne ett tidigt utkast till låten under den sommaren. Hon kontaktade mig med idén om scenuppsättningen och jag var omedelbart med på tåget. Jag har försökt producera skivan med den här typen av iscensatt, teatralisk estetik, och hennes inställning och uppmärksamhet på detaljer gjorde det hela helt magiskt. Att arbeta med någon som förstår universella nyanserna genom sitt medium är en inspirerande person att arbeta med. Jag är säker på att vi kommer att arbeta ihop flera gånger.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.