Nu är det äntligen dags för stjärnskottet och den ytterst Instagramvänliga sångaren Efraim Leo att släppa sin debut-EP Timing. Från den har du ju redan hört låtarna One of them girls och Talk to me här i bloggen. Hela EP:n berättar ju en historia om en komplex kärlekshistoria där varje låt är en del i handlingen. Så nu kan vi äntligen få uppleva sångarens kärleksäventyr och bekymmer.

EP:n inleds med just When I wanted you. En riktigt skönt medryckande poplåt med underliggande svärta som gjorde låten väldigt intressant. Om singeln berättar Efraim:

“Den här låten berättar om när man inser att man är fast i en relation med en tjej som du har jagat så länge men som har svikit dig så många gånger att nu vill du bara ta dig ur förhållandet.”

Det fjärde låten från EP:n som då gör den komplett är titelspåret Timing. Här blir det mer R&B-pop med akustiska element och som gav lite Shawn Mendes-vibbar i produktion och sättet den framförs.

Om just Timing berättar Efraim:

“Det handlar om att att en dag inse att du kommer att hitta den där personen som är perfekt för just dig – och det summerar hela EP:n; du hittar någon du verkligen tycker om, den personen krossar ditt hjärta, du försöker handskas med det och till slut kommer du fram till att du vet att du kommer hitta den rätta, det handlar helt enkelt om ‘timing’!”.

Nu har även videon till When I wanted you släppts. Där vi kan följa Efraim igenom Stockholmsnatten. Kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.