pop

Efraim Leo – When I wanted you

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Nu är det äntligen dags för stjärnskottet och den ytterst Instagramvänliga sångaren Efraim Leo att släppa sin debut-EP Timing. Från den har du ju redan hört låtarna One of them girls och Talk to me här i bloggen. Hela EP:n berättar ju en historia om en komplex kärlekshistoria där varje låt är en del i handlingen. Så nu kan vi äntligen få uppleva sångarens kärleksäventyr och bekymmer.

EP:n inleds med just When I wanted you. En riktigt skönt medryckande poplåt med underliggande svärta som gjorde låten väldigt intressant. Om singeln berättar Efraim:

“Den här låten berättar om när man inser att man är fast i en relation med en tjej som du har jagat så länge men som har svikit dig så många gånger att nu vill du bara ta dig ur förhållandet.”

Det fjärde låten från EP:n som då gör den komplett är titelspåret Timing. Här blir det mer R&B-pop med akustiska element och som gav lite Shawn Mendes-vibbar i produktion och sättet den framförs.

Om just Timing berättar Efraim:

“Det handlar om att att en dag inse att du kommer att hitta den där personen som är perfekt för just dig – och det summerar hela EP:n; du hittar någon du verkligen tycker om, den personen krossar ditt hjärta, du försöker handskas med det och till slut kommer du fram till att du vet att du kommer hitta den rätta, det handlar helt enkelt om ‘timing’!”.

Nu har även videon till When I wanted you släppts. Där vi kan följa Efraim igenom Stockholmsnatten. Kolla in här nedan.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.