pop

Efraim Leo – Talk to me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var 2018 som Efraim Leo debuterade med singeln You got me wrong. Efter det har den unge sångaren och låtskrivaren från Stockholm uppträtt i flera olika sammanhang och bland annat turnerat med The Vamps i Storbritannien samt på Summerburst i Göteborg, Lollapalooza i Stockholm och öppnade för Icona Pop på Stockholm Pride. Så det har inte direkt varit tyst om Efraim.

Men nu är det faktiskt äntligen dag för sångaren att släppa nytt material. Nya singeln heter Talk to me och är en skönt medryckande poplåt om en komplex kärlekshistoria. Tillsammans med de tre kommande singlarna bildar detta EP:n Timing som ger en helhetsbild på historien.

Efraim berättar för bloggen:

Talk to me handlar om hur man verkligen älskar någon som inte längre vill prata med en. Det är så svårt att klara av den situationen samtidigt som man inte vill bli ovänner.”

Singeln är skriven tillsammans med Hampus Westermark, som också står för produktionen och mixen. Du hör resultatet här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.