pop

Premiär: Sannah Sae – Kan du se på mig nu

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att ha tolkat låtarna Saker som gör ont av Norlie & KKV samt Kanske vi var rätt bra ändå av Newkid är det nu äntligen dags för Sannah Sae att släppa sin första originallåt Kan du se på mig nu. Och vilken låt sedan!

En vemodig och hitdoftande poplåt med skönt beat som löper igenom låten tillsammans med Sannahs starka röst. På Kan du se på mig nu sjunger Sannah om en destruktiv relation. Hon berättar för bloggen:

“Jag tror att många har upplevt detta och kommer känna igen sig. Trots desperationen i texten så är låten kraftfull och lyftande. Längtar tills alla får höra låtarna som jag sitter med just nu i studion. Detta är bara början.”

Kan du se på mig nu är skriven av sångerskan tillsammans med Paul & Marie Rein samt Sonny Fahlberg. Det är som sagt första i raden av egna låtar med Sannah, så helt klart värd att följa artisten för att upptäcka hennes kommande låtar.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.