Alla som följer bloggen vet hur mycket jag älskar Nordik Sonar. Retropopgruppen från Stockholm som består av paret Linus Erlandsson och Benjamin Trossö.
Jag blev såklart extra glad när jag fick frågan om jag ville rulla ut den röda mattan och husera videopremiären för In the dream of neverending love från deras senaste EP Good Love Bad Love som släpps idag. En video som spelats in i parets kök tillsammans med deras hund och två pinnstolar.

Bandet berättar för bloggen:

In the dream of neverending love är en suggestiv men också dramatisk midtempo-låt om det oändliga tomrum av känslor och avtryck som blir kvar efter en passionerad kärleksrelation. Lite som att befinna sig i en ”time loop” eller ett ambivalent vakum.

Världen är ju rätt upp och ner på många olika sätt. Dagarna smälter samman, karantän, permittering, inställda gig och stora värdsliga frågetecken som skriker under luppen. Vi bestämde oss för att ta tiden i våra egna händer och göra en hemmagjord musikvideo filmad med smartphone, där vi klippt och redigerat allt på egen hand. Vi valde In the dream of neverending love och fick en vision om att fortsatta på hela ”time loop”-temat.

Musikvideon är filmad under en heldag i vårt kök i Stockholm där kameran fått stå still medan dygnet, ljuset, miljön och känslan förändrats, ungefär som livet känns just nu eller som låten beskriver… det oändliga tomrummet efter ett uppbrott. Sen har vi dessutom fått grym backup från Jack The Dog som statist.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.