Med känslorna på utsidan sätter Isak Danielson en hög ribba för musikåret 2024 när han nu släpper singeln Afterparty. En låt där Isak beskriver känslan av att vara fullständigt självutplånande förälskad i någon och inse att den personen egentligen inte alls bryr sig om en. När man nästan är helt dränerad av alla känslor man investerad i den där personen, som ändå inte tagit emot dem.

Favoriter Apple Music

Här blir det till fantastik pop när Afterparty går från ett snyggt pianoarrangemang för att sedan byggas upp i frustration och intensitet när slagverk och stråkar bygger upp låten till filmisk storhet. Mitt i allt är Isaks magiska röst som med stor dramatik leverera texten. -Jävlar vad snyggt det blir!

Musikvideon fångar känslan i låten riktigt snyggt. Isak är på en fest där han bara har ögonen för en person som får hela rummet att stanna upp och där känslorna verkligen bubblar över för sångaren. Videon är regisserad av Arthur Ljunggren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011