pop

Andersson & Pettersson – Sorry I couldn’t keep you

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Duon Andersson & Pettersson som består av Magdalena Andersson och Mark Pettersson är här aktuella med singeln Sorry I couldn’t keep you som då blir deras tredje i ordningen som duo. De släppte ju låtarna Monster och Last part i fjol som båda uppmärksammandes här i bloggen.

Nya singeln handlar om kärleken som man hade och som man ville ha mest av allt. Men där valet blev att se till det som vad bit för den andra, även om det krossar en själv.
Allt producerat till en mörk och suggestiv låt där syntharna och de tunga trummorna tillsammans med den distade gitarren skapar ett shoegaze-liknande arrangemang som osar vemod och lite ångest.

Till videon har duon rivit isär och tejpat ihop 525 foton som tagits mellan 2000-2020. Kanske inte de bästa fotografierna, men de som ändå betytt mycket för Magdalena och Mark och nu har de istället fått en helt ny betydelse för att illustrera innebörden i texten på ett litet skruvat sätt. 

Du ser resultatet här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.



Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.