Den kanadensiska indiepop-kvartetten New Friends jobbar just nu mot sin EP Camaro. Från den kan du här lyssna på singeln Ricochet. En låt med en hel del energi i gitarrerna och trummorna. Det är en låt som handlar om helt lämna över kontrollen över ens liv till en före detta älskare. Det blir som en känslomässig berg- och dalbana. Att försöka förstå personens totala kontroll över en liv. Dynamiken i låten känner verkligen som man emotionellt slits mellan just de känslorna.

POPMUZIK LOVER 2

New Friends består av Stefan Boulineau, Ayden Miller, Cole Wilson och Conrad Galecki. Du kunde bland annat höra dem här i bloggen med förra singeln Waste my time.

Följ New Friends på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011