Det är handbollsfeber i världen just nu. Sverige och Polen är värdländer för mästerskapet som pågår från den 11:e till den 29:e Januari med final i Tele2Arena i Stockholm.

Skicka in din musik

Sport och musik går alltid hand i hand och inget VM utan en VM-låt. Den officiella låten för handbolls-VM är Stick together, som framförs av den polska artisten Alicja Szemplińska.
Låten är skriven av artisten tillsammans med svenskarna Joakim Buddee och Jade Ell.
Resultatet är en peppande och pampig poplåt med skönt driv. Det är rytmer och attityd som ska hjälpa deltagarna att nå prispallen.

Titeln Stick together är även själva slogan för hela mästerskapet och handlar just om den styrka som man både besitter själv – men framförallt styrkan av att vara en del av ett team som jobbar mot samma mål- och att då är ingenting omöjligt!

Följ Alicja på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011