Efter singlarna Show me och Pillow i fjol fortsätter den danske sångaren och producenten Magnus Tempels med att släppa låtar med korta titlar när han här är aktuell med Let go. Singeln utforskar de mörka sidan av en relation och beskriver den absoluta underkastelsen som kan uppstå mellan två personer – och mörkret detta kan medföra.

Nordiska Favoriter

Magnus berättar:

Let go is a homage to the synergy two people can create together and with each other. Let go is also an acknowledgement of the darkness consuming both people in defining this twosome”.

Med en elektronisk och filmisk produktion skapar Magnus ett spännande ljudlandskap med låten. För att förstärka känslan av låtan har de även spelat in en musikvideo som är likt en kortfilm regisserad av Anthon Brouneus Bøttkjær.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.