Dags för en klassiker i ny tappning här i bloggen. Det är Paul Reins hit Stop (Give it up) från 1986 som här uppdaterats till 2020 av ingen mindre än Sebastian Rydgren. Det roliga med denna version är att det är just Paul och Marie Rein som producerat låten. Men de har ändå lyckats göra något nytt av låten, samtidigt som känslan från 80-talet finns kvar.

DOLBY ATMOS

Sebastian är en 16-årig artist som kombinerar sången med modelljobb och en hel del närvaro på sociala medier. Senast vi hörde från Sebastian här i bloggen var med singeln Go back home i fjol som även framfördes under Stockholm Pride.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011