Med en härligt pulserande produktion släpper brittiska Winter Gardens loss singeln Crystallise för oss.

Nordiska Favoriter

Med ett disco-doftande arrangemang där trummor och synthar bygger upp låten får vi en härligt retrohit som definitivt borde passa fans av bland annat Chvrches och Foxes. Jag blev i alla fall helt fast vid denna elektropop-pärla.

Texten på Crystallise fokuserar på den mer mörka sidan av dagens sociala medier.
Sångerskan Ananda Howard berättar mer:

”I en tid av påhittad ideologi som de flesta av oss plågar planlöst genom en digital verklighet, kan marknadsföring och uttryck av din produktion bli nästan överväldigande och ironiskt nog koppla bort. Förväntningar om bild, att “bevisa dig själv” och en skyldighet att skapa statusar kan orsaka förlust av sammanhang.”

Du hör denna lysande poplåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.