Med en härligt pulserande produktion släpper brittiska Winter Gardens loss singeln Crystallise för oss.

DOLBY ATMOS

Med ett disco-doftande arrangemang där trummor och synthar bygger upp låten får vi en härligt retrohit som definitivt borde passa fans av bland annat Chvrches och Foxes. Jag blev i alla fall helt fast vid denna elektropop-pärla.

Texten på Crystallise fokuserar på den mer mörka sidan av dagens sociala medier.
Sångerskan Ananda Howard berättar mer:

”I en tid av påhittad ideologi som de flesta av oss plågar planlöst genom en digital verklighet, kan marknadsföring och uttryck av din produktion bli nästan överväldigande och ironiskt nog koppla bort. Förväntningar om bild, att “bevisa dig själv” och en skyldighet att skapa statusar kan orsaka förlust av sammanhang.”

Du hör denna lysande poplåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011