Lova Drevstam är tillbaka med sin första singel för 2020. I fjol fick vi ju singlarna Tills vi dör (som Lova), Innan dig (som I:am) och Jag lovar (slutligen som Lovad). Gemensam nämnare för alla tre låtar var att de strömmats ordentligt i våra spellistor. Det var även i fjol som hon fick STIM-stipendium för sitt låtskrivande.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nya singeln heter Läka så vackert som handlar om att man i en destruktiv relation måste kunna få vara ärlig mot sig själv och säga ”jag vill bli längtad efter, behövd och älskad”. Låten bygger från en synthslinga som löper igenom låten och som sedan förstärks av sköna rytmer. Ovanpå det får vi Lovads starka och säkra röst när hon med ömsom frustration och samtidigt mycket styrka levererar låten om att hon fan är värd mer än det här.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.