Men jävlar vad snyggt!
Molly Hammar gör en filmisk och vacker tolkning av Norlie & KKVs hit Ingen annan rör mig som du från 2015. Så mycket kraft och känsla i rösten, samt att låten byggs upp och ger en gåshud i varje vers.

Popmuzik Podcast

Det är ju precis så här man ska göra en cover. Att göra något helt nytt, som inte är i närheten av originalet och lyfta den till en helt ny nivå. Stråkarrangemanget i låten är verkligen att dö för. Magi!

Ingen annan rör mig som du framförde Molly i första avsnittet årets säsong av Så Mycket Bättre. I avsnittet gjorde Norlie & KKV en tolkning av En sån som han av Lasse Stefanz.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011