Bakom I:AM hittar vi Lova Drevstam från Stockholm. Tidigare gick hon under namnet Lova och hade senast en hit med singeln Tills vi dör som släpptes tidigare i år. Men nu är det nystart, statestiken är nollställd och Lova är I:AM.

Artistnamnet till trots är det fortfarande på svenska och texten blir här väldigt stark när hon på Innan dig sjunger om en relation som man som person stöpts om efter och inte riktigt vem vem man en gång var, för att allt är så förknippat med den andra personen i relationen.

Jag skrev Innan dig när jag inte kunde komma på, varför jag älskade att dricka vin i Hornstull. Var det kanske du som gillade det? Det var ju du som älskade det där vinet vi alltid väljer, som per automatik”.

I:AM

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.