Detta var ju riktigt nice. Det är rapparen 18 Horses som samarbetar med synthwave-producenten Riddlis och tillsammans släpper de singeln Mina minnen. Det blir en perfekt mix måste jag säga där elektro möter pop som möter hiphop. Till och med jag som inte är ett superstort fan av hiphop, så blev detta väldigt tilltalande.

POPMUZIK LOVER 2

Om Mina minnen berättar 18 Horses:

”Låten handlar om olika val man gjort i livet och vart dom har lett dig. Allt från dåliga familjeförhållanden, idiotiska saker man gjort och kanske ångrar. Men idag när man har ett bra förhållande, barn, bra jobb, så finns det ingen chans att man ångrar sina val, dom har tagit mig hit.”

Så vill du lyssna på hip-pop som sticker ut i mängden, ja då ska du definitivt lyssna på Mina minnen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011