Pia Påltoft och Anders Molander i duon Sista Striden är här tillbaka för att följa upp singeln Inga raka svar från December. Nya singeln heter Ett två tre och är en vemodig poplåt om när livet drar åt olika håll. Gillar ju den där nostalgiska känslan i produktionen och det hela doftar en hel del Eva Dahlgren, vilket alltid är en bra sak i min bok.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Pia för bloggen:

Ett två tre är ett försök att sätta ord på ens splittrade känslor när man inser att man kanske inte har mod, vilja eller förmåga att följa den andre. Vi utforskar nog vår egen relation, men låten skulle lika väl kunna handla om rädslan att släppa iväg sin tonåring ut i livet, eller om en vänskap som drar åt olika håll.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011