Den sydafrikanska sångerskan Sulene är här aktuell med singeln Out of your head. Låten är sångerskan tredje singel från kommande EP Fire Escaping som hon skrivit och producerat tillsammans med Dave Rublin.

Följ på Apple Music

Out of your head i sig är en härligt 80-talsdoftande poplåt med HAIM-gitarrer och värme. Låten kom till strax efter att sångerskan plötsligt blivit dumpad. Så hon ville helt enkelt göra en dansant break-up-låt, så det gjorde hon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011