Detta var ju fint.
Det är den 23-åriga sångerskan Sarah Bailey från Cleveland i Ohio, USA som skriver och producerar sin musik och som här är aktuell med singeln Every time I write a song. Det var när det gick upp för sångerskan att hon gärna skriver kärleksånger baserade på en speciell person, trots att det var fem år sean de gjort slut. Så istället för att skiva en ”vanlig” kärlekslåt fick det bli en låt om att just skriva en kärlekslåt. Smart drag ändå.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är en charmig poplåt som börjar som en ballad för att sedan växa till sig till något mer pulserande produktion. Helt klart skön och behaglig skulle jag säga. Lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011