Alessandra – If I was brave

Efter singlar som Say something good och Summer’s not my season är det äntligen dags för Alessandra att samla låtarna på en fyraspårs-EP. Titeln på EP:n är If I Was Brave och här nedan kan du lyssna på titelspåret. Här bjuds vi på klassisk pianoballad med stora gester och snygga stråkar. Det är vackert och vemodigt medan styrkan i Alessandras röst lyfter fram låten över produktionen.

If I was brave är en mix av förlorad självkontroll, tårdränkta kinder och romantiserande om en mer okomplicerad värld. Att springa från någon eller något utan att egentligen förstå varför.
Hela EPn kom att handla om den där kärleken i olika former som man ständigt jagar men aldrig får helt och hållet. Processen har verkligen blivit personlig på ett annat vis än när jag skriver till andra.”

If I was brave är skriven och producerad av Alessandra, tillsammans med Richard Andersson och Johannes Henriksson.

Vill du ha en mer lo-fi remix på låten, så har Becky and the Birds fixat en sådan här. Den Stockholms-baserade producenten har gjort om låten till en mer elektronisk, trip-hop-aktig version som är både chillad och skön. Så få ett annat perspektiv på låten igenom att lyssna på remixen här nedan.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Alessandra – If I was brave" A few seconds ago

Comments are closed.