Efter singlar som Say something good och Summer’s not my season är det äntligen dags för Alessandra att samla låtarna på en fyraspårs-EP. Titeln på EP:n är If I Was Brave och här nedan kan du lyssna på titelspåret. Här bjuds vi på klassisk pianoballad med stora gester och snygga stråkar. Det är vackert och vemodigt medan styrkan i Alessandras röst lyfter fram låten över produktionen.

Popmuzik Podcast

If I was brave är en mix av förlorad självkontroll, tårdränkta kinder och romantiserande om en mer okomplicerad värld. Att springa från någon eller något utan att egentligen förstå varför.
Hela EPn kom att handla om den där kärleken i olika former som man ständigt jagar men aldrig får helt och hållet. Processen har verkligen blivit personlig på ett annat vis än när jag skriver till andra.”

If I was brave är skriven och producerad av Alessandra, tillsammans med Richard Andersson och Johannes Henriksson.

Vill du ha en mer lo-fi remix på låten, så har Becky and the Birds fixat en sådan här. Den Stockholms-baserade producenten har gjort om låten till en mer elektronisk, trip-hop-aktig version som är både chillad och skön. Så få ett annat perspektiv på låten igenom att lyssna på remixen här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011