pop

Fyra musikvideor 36:2:2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Billie Eilish är orolig för klimatet på singeln All the good girls go to hell, där hon som en fallen ängel hamnar på jorden och rakt ner i brinnande olja. Med videon vill hon, likt många andra tonåringar få världens ledare att fokusera på vår tids största hot mot mänskligheten som är den pågående klimatkrisen.

“Right now there are millions of people all over the world begging our leaders to pay attention. Our earth is warming up at an unprecedented rate, icecaps are melting, our oceans are rising, our wildlife is being poisoned and our forests are burning.

Billie Eilish

Camila Cabello släppte i veckan låtarna Shameless och Liar från sångerskan kommande album Romance. Om låtarna på albumet berättar sångerskan:

“These songs are basically the story of my life the past couple years and the stories I’ve accumulated – I knew for a long time I wanted my album to be called Romance because these stories are about falling in love.”

Shameless har här fått en sjukt snygg video regisserad av Henry Schofield där passion, dans och eld är stora ingredienser.

Det har tagit ganska lång tid sedan Skott släppte sin hyllade debut-EP Stay Of My Mind. Det var ju i början av 2018 som EP:n släppte där jag bland annat var helt till mig i titelspåret. Men det var då och nu är nu. Men det är nu som sångerskan tillbaka med singeln Bloodhound. Nya låten handlar om betydelsen av att vara sig själv, att göra det man tror på och att inte oroa sig så mycket för vad andra tycker.

Bloodhound är en ganska lekfull låt som inte tar sig själv på så stort allvar, och jag hoppas att den kommer att tala till andra udda typer därute som ska fortsätt göra sin grej.

Skott

Videon är inspelad i sångerskans hemtrakter i Dalarna och regisserad av sångerskan tillsammans med Paras IV, och som innehåller en massa hundar och tusentals bilder från fans.

Göteborgsbaserade Sarah Klang fortsätter att trollbinda oss med sin röst. Här får vi titelspåret från kommande andra albumet med sångerskan. Creamy blue bjuder på klassisk pop med snygga 60-talsstråkar producerad av Kevin Andersson som även skrivit låten tillsammans med Sarah.
Videon bygger vidare på känslan av låten regisserad av Mats Udd.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.