Omslag

Det var 2018 som Mikolas Josef representerade Tjeckien i Eurovision Song Contest med den jazziga singeln Lie to me. En låt som gav landet en sjätteplats, vilket faktiskt var den bästa placering landet haft i tävlingen.

Svensk Pop Apple Music

Nu är den bildsköne artisten aktuell med singeln Boys don’t cry. En medryckande poplåt med härlig energi och puls, där Josef sjunger om maskulina stereotyper. I musikvideon kan vi se Mikolas dansa loss i något som liknar en stor tom lagerlokal, med tillhörande ”dansa i regnet”-scen.

Boys don’t cry är första smakprovet från Mikolas kommande debutalbum och är skriven av sångaren tillsammans med Cristiano Cesario, Jordan Haller, Johannes Herbst, Corey Le Rue och Marco Quisisana.

Mikolas Josef

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011