Omslag

Det var 2018 som Mikolas Josef representerade Tjeckien i Eurovision Song Contest med den jazziga singeln Lie to me. En låt som gav landet en sjätteplats, vilket faktiskt var den bästa placering landet haft i tävlingen.

Popmuzik Lover

Nu är den bildsköne artisten aktuell med singeln Boys don’t cry. En medryckande poplåt med härlig energi och puls, där Josef sjunger om maskulina stereotyper. I musikvideon kan vi se Mikolas dansa loss i något som liknar en stor tom lagerlokal, med tillhörande ”dansa i regnet”-scen.

Boys don’t cry är första smakprovet från Mikolas kommande debutalbum och är skriven av sångaren tillsammans med Cristiano Cesario, Jordan Haller, Johannes Herbst, Corey Le Rue och Marco Quisisana.

Mikolas Josef

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.