Eric Saade – Så jävla fel

Ett år efter Så Mycket Bättre är det dags för Eric Saade att nu äntligen släppa en ny singel. Det är mer eller mindre en helt ny Saade som möter oss med Så jävla fel

Han har visserligen släppt en singel för UNICEF på svenska tidigare, men detta är första “riktiga” singeln med en svensk Saade. Men det är inte allt. Han har även lämnar skivbolaget Roxy Music som han legat på sedan Manboy för att nu släppa musiken själv. En av många etablerade artister som väljer att gå den vägen, vilket jag såklart applåderar. 

Så jävla fel är en klassisk break-up-låt i skön valstakt där Saade sjunger om hur allt känns så fel efter tjejen lämnat honom. Lekfullt arrangerat och låten är skriven tillsammans med Aron och Tobias Bergerwall samt gamle label-kompisen Thomas Stenström

Detta är helt klart rätt steg för Saade att gå och det känns som en svensksjungande Saade kanske inte blir lika stor som den engelsktalade Melodifestivalsartisten, men bättre.

Jag har skrivit om en period som för alltid kommer vara en viktig del i mitt liv.. Som på många sätt slutade helt fel. Det blev ett jävla liv. Men vi är bara två om sanningen.

Eric Saade

Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Eric Saade
Instagram
Facebook
Twitter

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Eric Saade – Så jävla fel" A few seconds ago

Comments are closed.