Anou är an amerikansk-libanesisk artist, vars namn är Anwar Bizri. Just nu jobbar artisten mot sitt debutalbum Radius, som kommer inkludera åtta låtar.

DOLBY ATMOS

Den första av dessa låtar är singeln Strange goodbyes. En filmisk och vackert vemodig låt som mixar lite av känslan från Woodkid, Hans Zimmer och Moby skulle jag säga. Här bjuds vi på ett snyggt elektroniskt ljudlandskap som byggs upp för oss.

Strange goodbyes bygger runt temat om separation och reflekterar över de former av farväl som tvingas på folket i en förtryckt nation och den rening som behövs att komma överens med denna märkliga nya verklighet, övervinna sorgen och återfödas. En aktuell utvärdering av det libanesiska folkets kollektiva erfarenheter, samtidigt som det resonerar långt bortom och berör alla som hör låten.

Du upptäcker Strange goodbyes här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011