Med singeln Whip (Come over) följer den Stockholmsbaserade australiensiska sångerskan Brooklnn debuten Brandy från i fjol. Här bjuder sångerskan oss på en läcker R&B-driven poplåt som garanterat kommer få dig att klicka på repeat.

Videon, som har premiär här hos Popmuzik, är regisserad av Jordan Toia och innehåller bland annat en stor björn och en sportbil. Saken är den att Whip är slang för en dyr bil, så där har ni temat i låten.

Sångerskan berättar:

”När jag skrev Whip (Come over) med Cold. CTY, kände jag att vi hade olika visioner av konceptet. Jag föreställde mig scener från filmen Fast And Furious och racerbilar… men de var inte riktigt på samma sida om du förstår vad jag menar *wink wink*. Kombinationen av våra idéer gjorde Whip (Come over) till en rolig kärlekslåt med attityd.
Låten är i grunden ett långt textmeddelande till en kille där jag retar honom och ber honom komma över och ta med mig i hans ”whip”. Det lättsamma temat är ganska uppenbart i musikvideon, som var sjukt kul att spela in. Du kan tolka Whip (Come over) hur du vill, men så länge låten får dig att känna dig som en kvinna i kontroll, så är jag glad.”

Kolla in videon här:

Brooklnn
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.