För över ett år sedan annonserade Jennifer Lopez att ett nytt album var påväg. Betitlat This Is Me … Now, är plattan en sorts uppföljare till hennes This Is Me … Then från 2002.

Skicka in din musik

Nu släpps lead-singeln Can’t get enough en funkig discodänga med retrodoftande toner tagna från Alton Ellis låt I’m still in love with you. Kul kuriosa är att Lopez framförde en version av just denna låten på hennes bröllop med Ben Affleck förra året. I en intervju med Zane Lowe säger artisten följande:

”Det känns som den här låten bär på så mycket autentiska rytmer och melodier och mer än något annat, en känsla i musiken. Det är något som känns ärligt, rått, verkligt, sårbart och modigt. Jag älskar det och jag känner att Can’t get enough är ett perfekt sätt att introducera det här albumet som matchar min energi på så många sätt”

Låten kommer med en tillhörande musikvideo där vi får följa sångerskans väg längst altaret med ännu en man som ska hålla henne från känslan av ensamhet. Ni ser videon regisserad av Dave Meyers här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011