För över ett år sedan annonserade Jennifer Lopez att ett nytt album var påväg. Betitlat This Is Me … Now, är plattan en sorts uppföljare till hennes This Is Me … Then från 2002.

Favoriter Apple Music

Nu släpps lead-singeln Can’t get enough en funkig discodänga med retrodoftande toner tagna från Alton Ellis låt I’m still in love with you. Kul kuriosa är att Lopez framförde en version av just denna låten på hennes bröllop med Ben Affleck förra året. I en intervju med Zane Lowe säger artisten följande:

”Det känns som den här låten bär på så mycket autentiska rytmer och melodier och mer än något annat, en känsla i musiken. Det är något som känns ärligt, rått, verkligt, sårbart och modigt. Jag älskar det och jag känner att Can’t get enough är ett perfekt sätt att introducera det här albumet som matchar min energi på så många sätt”

Låten kommer med en tillhörande musikvideo där vi får följa sångerskans väg längst altaret med ännu en man som ska hålla henne från känslan av ensamhet. Ni ser videon regisserad av Dave Meyers här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011