Ocean Tisdall följer upp White lies från i våras med den emotionella singeln Crying room. En låt om att vara den där personen på en fest som är mer deprimerad och ledsen och som i detta fall skulle behöva just ett crying room att gå till.

Popmuzik Lover

Artisten berättar:

Crying room för mig är symbolen för att växa upp som generation z. Ibland låter vi våra känslor styra resultatet av vår verklighet och det är så svårt att inte låta det förstöra våda huvudminnen i vårt liv. Jag ville skriva om känslan av att vara ”den där killen” på en fest. Deprimerade och uppslukade av tårar dränker vi ofta andra som kanske hanterar sina egna problem men som vill fly in i vår egen röra, så att ha ett ”gråtrum” att gå till på dessa platser hade varit perfekt.”

Låten släpps tillsammans med en video som utspelar sig på just en sådan fest och som bygger mycket på texten som löper igenom låten.

”Musikvideon är allt jag ville att den skulle vara. En exakt representation av hur jag ser låten i mitt huvud. Som generation tenderar vi att använda alkohol och festa som en distraktion från verkligheten och stressen av att växa upp i dagens samhälle, så tanken att så fort en tår faller från ditt öga skulle du dras in i gråtrummet verkligen fick igång mig.
En stor del av det berodde på att regissören för videon – Seven – också var medförfattare till låten. Han förstod verkligen innebörden som ingen annan kunde ha och det var därför det var så lätt för oss att väcka berättelsen till liv. Det är definitivt min favoritvideo jag har spelat in hittills.”

Ocean Tisdall

Du hör och ser resultatet av denna Generation z-anthem i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.