Fem bästa musiktipsen – vecka 26

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Äntligen söndag!
Det betyder att det är dags att lista fem låtar från veckan som gått som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. Så plöj igenom dessa fem musiktips, sedan kan du slappa i solen igen – eller så gör du det medan du faktiskt slappar i solen.
Let’s go!

Roses & Revolutions – White wave

Läckra rytmer och skön popkänsla får vi när Roses & Revolutions släpper singeln White wave från debut-EP:n som släpps till hösten. Mycket lovande skulle jag säga.

Andrew Bayer – Immortal lover

Vackert avskalat och snygg elektronisk produktion som här förstärks av den mycket stilistiska videon. Svårt att inte fängslas av detta.
På låten sjunger Alison May som även sjunger på fem av låtarna på kommande albumet. Den andra sångerskan på tre av låtarna är Ane Brun.

I Am Snow Angel – You were mine

Med en känsla av Imogen Heap och Goldfrapp levererar I Am Snow Angel den drömliknande singeln You were mine.

Miya Folick – Stock image

Stor och medryckande pop med Los Angeles-baserade Miya Folick. Pulserande beats och svängig produktion gör ju detta väldigt lätt att tycka om. Sedan extrapoäng för den lite over-the-top-sättet att sjunga låten. Lite galet och lite lysande på samma gång.

Du hittar alltid de bästa poplåtarna i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Handplockade för att de är såpass bra att du vill höra dem om och om igen.

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.