Premiär: Ella Rammelt – Måndag


Premiär i Being Blogged NY
Ella Rammelt är tillbaka med den poppiga och upplyftande singeln med den för dagen passande namnet Måndag.
Singeln är första för 2017 och följer upp Doften av dig, Minnena för livet samt BRIS-samarbetet Det gör ont nu men det läker som släpptes i fjol.
Jag ställde några frågor till Ella som du kan läsa här.

Hej Ella. Brukar du ha måndagsångest?

Hej! Ja, måndagsångesten kommer alltid oinbjuden på söndagskvällarna, vare sig man vill eller inte. Tror att det är rätt många som kan känna igen sig!

Hur har sommarlovet varit och vad har du gjort?

Mitt sommarlov har varit väldigt skönt! Har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och umgåtts med min familj! Men jag har varit på ett cosplay konvent i Linköping, NärCon Sommar, och det var super härligt, lika kul som som åren innan! Jag fick även äran att uppträda i år igen med några låtar.

Hur bra är du på att kombinera ditt artisteri med skolan förresten?

Det är svårt att hinna med allting men ibland får man prioritera det ena eller det andra! Jag tycker det är så kul med musik, så jag ser alltid till att försöka lägga ner så mycket tid och energi som möjligt på det.

Du är duktig på att stötta andra och kämpa för allas lika värde när du samarbetat med BRIS och uppträtt under Pride. Det är ett engagemang som fler borde ta efter. Vad driver dig i detta viktiga ställningstagande?

Jag tycker att ALLA människor är exakt lika mycket värda! Ingen ska behöva utsättas för mobbning, kränkningar och våld på grund av ens etnicitet, religon, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller kön/könsidentitet. Det är så sjukt att folk fortfarande är så dömande och vägrar acceptera människor som dem är. Det är 2017, vi borde ha kommit så mycket längre! Jag vill verkligen göra allt jag kan för ett mer jämställt och accepterande samhälle, det tycker jag alla borde göra!

Nu är du aktuell med singeln Måndag. Berätta lite om den.

Min nya låt Måndag handlar om den där känslan man får när man vaknar en måndagsmorgon och bara vill ligga kvar o sova i flera dagar istället för att gå upp. Man vill verkligen inte ta sig ur sängen o släpa sig till skolan eller jobbet, allt man vill är att sova ut hela veckan tills det är fredag igen.
Texten beskriver ett “breakup” mellan mig själv och måndag och hur jag så mycket hellre skulle vilja hänga med fredag. Det är inte jag, det är du måndag.

Om du skulle beskriva låten med Emojis vad hade det blivit då?

Slutligen då. Nämn tre låtar som du lyssnar mycket på just nu.

Jag lyssnar faktiskt inte så mycket på något annat än kpop just nu, så mina topp 3 är:
Ko Ko Bop – EXO
YESTERDAY – Block B
MAMA – BTS

Ella Rammelt
@Instagram


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Premiär: Ella Rammelt – Måndag" A few seconds ago

Comments are closed.