Med en drömliknande och behaglig känsla levererar den amerikanska artisten Brookelen här sin debutsingel Seeker. En låt artisten skrev tillsammans med en akustsik gitarr i sitt badkar. För alla vet att det är i badkaret magin händer.

Popmuzik Popcast

Låten i sig var ett sätt för Brookelen att läka från ett hjärtesorg, ensamhet och saknad. Resultatet är som sagt drömliknande och vackert. Tillsammans med gitarren och synthar skapar sångerskan en spännande mix med luftig känsla.
Låten i sig är tagen från kommande EP:n Time to go som släpps under året. Men tills dess kan du välkomna Brookelen genom att lyssna på debutsingeln här i bloggen.

Följ Brookelen på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.