Med en drömliknande och behaglig känsla levererar den amerikanska artisten Brookelen här sin debutsingel Seeker. En låt artisten skrev tillsammans med en akustsik gitarr i sitt badkar. För alla vet att det är i badkaret magin händer.

DOLBY ATMOS

Låten i sig var ett sätt för Brookelen att läka från ett hjärtesorg, ensamhet och saknad. Resultatet är som sagt drömliknande och vackert. Tillsammans med gitarren och synthar skapar sångerskan en spännande mix med luftig känsla.
Låten i sig är tagen från kommande EP:n Time to go som släpps under året. Men tills dess kan du välkomna Brookelen genom att lyssna på debutsingeln här i bloggen.

Följ Brookelen på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011