pop

Linda Sundblad – Bridges

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Bridges är Linda Sundblads första singel under eget namn sedan 2012 och skrev 2015 när flyktingkatastrofen var som värst. Först ett år senare fick låten nytt bränsle och färdigställdes, och då hade även symbolen bro fått en helt ny innebörd.

”Jag har i hela mitt vuxna liv varit mån om att förena hellre än att separera, oavsett tillstånd eller situation. Det kan vara extremt utmanande men är en del av livet och vem vill se en film utan scenbyten..? Vissa livssituationer fick mig att ifrågasätta mig själv, mina beslut och känslor på ett väldigt djupt plan och möten med andra människor och deras behov. För mig är det vackert att stå sårbar och desto mer man väljer sin genuina sanning, desto lättare blir resan över bron, resan till ett djupare plan av sig själv. Vi måste bära varandra och tillsammans är enda vägen framåt.”

Låten är inspelad tillsammans med delar av Tensta Gospel Choir och skapar en hoppfull låt där värmen från just körsången skapar en extra dimension.Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.