Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Premiär i Being Blogged NY Victor Crone upptäckte många med låten Det rår vi inte för som han sjöng tillsammans med Behrang Miri i Melodifestivalen 2015. Under året släppte han även låten Burning Man , men förutom det har Victor mest fokuserat på att skriva material till sin kommande EP.
Idag får vi dock äntligen nytt material med Victor! Det är dags för honom att släppa singeln Feelgood Day som han skrivit tillsammans med Ollie Olsson och David Lindgren-Zacharias som även producerat singeln. Ollie och David står bland annat bakom Darins senaste album Fjärilar i Magen .

Feelgood Day handlar om att ta sig ur en dålig livstil, förhållande , depression etc och leva för dagen. Jag själv kan gå och grubbla på saker som i det stora hela inte betyder så mycket som jag själv får det till. Därför skrevs Feelgood Day som en pepp låt om att påminna sig själv om att livet är fan rätt härligt! Att livet går upp och ner, det får man vänja sig vid. Det är då låtar som denna kan ge lite extra energi.” berättar Victor.

Så klicka play och lyssna på denna somriga feel-good låt som garanterat kommer göra din dag lite skönare!
Premiär blir det här hos POPMUZIK och i morgon kan ni lyssna på den via Spotify också.


Victor Crone
@Facebook


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

1 kommentar