Dags att skruva upp värmen, eller vänta lite, det gör vi ju redan med all klimatpåverkan…
Men det är just hettan mellan två personer som Bonnie McKee sjunger om i nya singeln Hot City. En retodoftande poplåt som hämtat inspiration från klassiker som Fynky Town och Electroic Avenue. Det är med andra ord en härlig nostalgitripp i ljud och produktion, fast allt är gjort idag.

Favoriter Apple Music

Saken var den att Bonnie skrev låten 2011, men efter en del olyckliga omständigheter som innebar att hennes kontrakt tog slut har låten legat i träda så att säga. Men nu är det dags att släppa låten och tur var väl det. För detta var skimrande nostalgipoop som jag tror många av er där ute kommer uppskatta lika mycket som jag.

Bonnie McKee

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011