Indigo Fields - Get Back On It Again
Premiär i Being Blogged NYVi skrev ju om Indigo Fields när hon släppte sin cover på Alphavilles odödliga klassiker Forever Young för ett tag sedan.
Nu är det äntligen dags för henne att släppa en originallåt, och vilken låt sedan!
Get Back On It Again är pop som vi mest bara får från de brittiska öarna, så det är väldigt uppskattat att även vi svenskar kan släppa denna typ av positiv och peppande musik.

Popmuzik Lover Patreon

Jag bad Indigo Fiels slänga ihop en presentation om låten:
”Jag hade länge velat göra en uptempo-låt med drag i och jag hörde en härlig dansk låt på radion en dag som inspirerade mig och min grymma cowriter/producent Emil Vaker till beatet.

Förutom passionen för att sjunga och skiva musik som jag jobbat med i större delen av mitt liv är personlig utveckling en stor del av mitt liv också och jag kände för en tid sedan att det var som ett kall att försöka hjälpa fler via mina texter. Jag är förutom singer/songwriter och dansare också faktiskt haha mycket nu…😉 även utbildad SER-terapeut (samtals- och regressionsterapeut med mindfullness-inriktning) och Auraförmedlare™ som är en starkt transformativ healingform som utvidgar ditt medvetande och hjälper dig att hitta hem i dig själv och få tillbaka DIN rättmätiga energi.
Jag började ”jobba med mig själv” tidigt då jag som 13 åring drabbades av återkommande tonårsdepressioner under hela min tonårsperiod och började leta svar inombords till varför allt detta hänt mig.

Nu vill jag kunna hjälpa fler i liknande situationer när man är ”lost” och inte får nån vägledning vilket jag tror många unga kan känna idag.

Texten handlar om att komma igen när livet blivit för tufft och man tror man är redo att ge upp men istället kommer ut starkare på andra sidan efter att ha mött sina rädslor inuti.
Att låta sitt inre få helas så att vi därmed kan växa och må bra igen. Det finns så många som är rädda för att våga släppa efter för de där hemska känslorna från gamla trauman som ligger kvar obearbetade från långt tillbaka… De tar så mycket energi av människor och om de bara fick komma fram och ut så skulle den energin släppas fri och man får kraft över att göra det man verkligen e här för!”


Indigo Fields
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011