Annie - Endless Vacation
Varje gång den norska sångerskan Annie släpper nytt blir jag glad. Ny popmusik är ju alltid en anledning till glädje. Samtidigt blir jag nästan varje gång en smula besviken. Inte så att det är dåligt, men det är sällan som det faktiskt är SÅ bra som man fått intrycket att hon ska vara. Hon levererar poplåtar som bygger mycket på nostalgi och med en känsla av att vara bättre än de faktiskt är.
Senaste EPn Endless Vacation är ett bra exempel på det.
Omslaget är lysande. Ett kassett-konvolut som vikts ut. Det är likt produktionen stark 80-tals känsla signerad av Richard X och Stefan Storm . So far so good med andra ord.
Problemet är att låtarna är lite tråkiga. Samtidigt som man lyssnar och uppskattar, så sitter man ändå lite besviken. Det är som om man köpte det där stora chokladägget som man hoppades skulle vara fyllt med krämig nougat och istället är det bara ett ihåligt chokladskal. Chokladen är god, men man hade gärna velat ha något mer.
Bäst blir det dock i låten Out of Reach som är väldigt Michael Cretu -flörtig. Den är som en mer poporienterad Enigma -singel. Jag hade önskat jag blev lika glad i alla fyra låtar, men jag får hålla mig till chokladen och vetskapen att Annie får till var fjärde låt i alla fall.

Svensk Pop Apple Music


Annie
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011