Maura Whitman är ingen främling för läsare av Popmuzik. Tidigare har du kunnat höra denna amerikanska sångerska framföra låtar som Roulette, The Difference samt senast med Who I am. Den sista låten är även med på sångerskans nysläppta debut-EP Introspection som du kan lyssna på här nedan.

KMR Studios

Introspection bjuder oss på fem staka spår med teman om att upptäcka sig själv, att växa som människa och mental hälsa. Ämnen som betyder mycket får många och som är viktiga att lyfta fram. Som sista låten Both sides där sångerskan sjunger om att ha en inre röst i en som drar ner en. Även om låten i sig är upplyftande med sin varma synthiga produktion har låten i sig allvarlig underton och får en att tänka ett extra varv.

Singeln Therapist tar oss med i sångerskans roll som terapeut för hennes vänner när de vänder sig till henne för råd. Samtidigt som hon absolut inte lyssnar på sina egna råd till henne själv. Även här blir det lekfullt med en funkig produktion och härligt medryckande melodi.

På det hela får vi som sagt fem poplåtar där de tillsammans skapar en helhet som målar upp en bild av sångerskan samtidigt som varje låt står på egna ben som just bra poplåtar.
Med andra ord är det en given EP att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.