Maura Whitman är ingen främling för läsare av Popmuzik. Tidigare har du kunnat höra denna amerikanska sångerska framföra låtar som Roulette, The Difference samt senast med Who I am. Den sista låten är även med på sångerskans nysläppta debut-EP Introspection som du kan lyssna på här nedan.

Svensk Pop Apple Music

Introspection bjuder oss på fem staka spår med teman om att upptäcka sig själv, att växa som människa och mental hälsa. Ämnen som betyder mycket får många och som är viktiga att lyfta fram. Som sista låten Both sides där sångerskan sjunger om att ha en inre röst i en som drar ner en. Även om låten i sig är upplyftande med sin varma synthiga produktion har låten i sig allvarlig underton och får en att tänka ett extra varv.

Singeln Therapist tar oss med i sångerskans roll som terapeut för hennes vänner när de vänder sig till henne för råd. Samtidigt som hon absolut inte lyssnar på sina egna råd till henne själv. Även här blir det lekfullt med en funkig produktion och härligt medryckande melodi.

På det hela får vi som sagt fem poplåtar där de tillsammans skapar en helhet som målar upp en bild av sångerskan samtidigt som varje låt står på egna ben som just bra poplåtar.
Med andra ord är det en given EP att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011