Manotett press 2015
Premiär i Being Blogged NY På fredag är det dags för Stockholms-duon Manotett som består av Ola Holstad och Hampus Norlander , att släppa sin nya singel Way Out .
Låten är en soft och drömliknande poplåt som får lyssnaren att mer eller mindre sväva i ett rus av elektroniska toner.
Vi är extremt glada över att kunna erbjuda en exklusiv premiär av singeln här i Being Blogged redan idag.

Nordiska Favoriter

Duon säger detta om Way Out :
Way Out är snarare en vibb, eller ett mood för oss mer än någonting annat. Vi började i en ände och slutade i den andra med huvudmålet att det skulle kännas skönt att lyssna hela vägen. De vokaler som låten byggde på från början var egentligen bara “Had it coming for a long time ago”. Vi hade tänkt att det skulle passa bra till rörlig bild men det slutade med att det blev en hel låt iallafall!
Att låten nu släpps som singel är så klart grymt kul eftersom den skiljer sig från våra tidigare släpp. En vän tyckte det lät som ”Space Reggae” och det kändes träffande!”


[wpbanners id=”5″]

Manotett
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011