Den brittiska elektropopgruppen Ladytron är tillbaka. Albumet Time’s Arrow släpps den 20:e Januari och första smakprovet från det är singeln City of Angels.

Favoriter Apple Music

Den nya singeln tar oss med in i Ladytrons elektroniska ljudlandskap av synthar och dystopisk stämning. En stämning som de sedan för över till musikvideon regisserad av Manuel Nogueira. Här bjuds vi på en snyggt koreograferad filmupplevelse med Bianca Comparato och Marina Dias inspirerad av kultregissörer som Roeg och Argento. Det är alltid uppfriskande att se en musikvideo som verkligen lyfter fram känslan från låten och det gör de definitivt här.

Bianca berättar:

”I’m such a fan of Ladytron – I was lucky enough to be in the music video… the whole experience was a dream come true”

Jag måste ju säga att City of Angels blev en bra försmak om vad som komma skall från gruppen. Jag tycker ju deras musikstil är verkligen som handen i handsken för mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011