Den brittiska elektropopgruppen Ladytron är tillbaka. Albumet Time’s Arrow släpps den 20:e Januari och första smakprovet från det är singeln City of Angels.

KMR Studios

Den nya singeln tar oss med in i Ladytrons elektroniska ljudlandskap av synthar och dystopisk stämning. En stämning som de sedan för över till musikvideon regisserad av Manuel Nogueira. Här bjuds vi på en snyggt koreograferad filmupplevelse med Bianca Comparato och Marina Dias inspirerad av kultregissörer som Roeg och Argento. Det är alltid uppfriskande att se en musikvideo som verkligen lyfter fram känslan från låten och det gör de definitivt här.

Bianca berättar:

”I’m such a fan of Ladytron – I was lucky enough to be in the music video… the whole experience was a dream come true”

Jag måste ju säga att City of Angels blev en bra försmak om vad som komma skall från gruppen. Jag tycker ju deras musikstil är verkligen som handen i handsken för mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.